Tretmani za mršavljenje

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJA I ANTICELULITNI TRETMANI

PANDHY'S KOFEINSKA ANTICELULITNA MASAŽA

Zbog posebnosti preparata i načina rada daje puno brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se sa 2% kofeina otopljenog u šećernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakuum efekt i zato je namijenjena za sve vrste celulita. Zbog djelovanja kofeina ima snažan drenažni  učinak, a zbog djelovanja glukoze pojačava  produkciju kolagena i elastina u koži.

 

 

 

 

 

PANDHY'S GLUKOZNO KOFEINSKI BODY WRAPPING

Tretman u kojem kombiniramo Pandhy's  anticelulitnu kofeinsku masažu i zamatanje u posebnu foliju za BODY WRAPPING. U tom tretmanu kofein iz šećernog gela ima još jače djelovanje na uništavanje celulita i masnih stanica.

 

 

 

VAKUM

Celulit nastaje stvaranjem masnih naslaga u vezivnom tkivu, najčešće na bokovima, trbuhu, stražnjici ili bedrima. Masne stanice u donjem sloju kože tih područja gomilaju masnoću, rastu, a stjenka stanice se deformira. Ova izobličenja izviru iz vezivnog tkiva i na površini kože nastaju udubljenja koja se još zovu i "narančina kora". Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega tijela

Vakuum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavnja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje, tako se povećava anticelulitni učinak terapije.

Vakum se koristi i kod tretmana lica u svrhu: nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura, mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospješuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata, limfna drenaža koja se provodi za vrijeme vakuumske terapije pospješuje izlučivanje otrovnih tvari te suvišne tekućine iz tijela, što pripomaže u detoksikaciji cijelog organizma. 

 

 

 LIPOX

Lipox tretman namijenjen je svima koji žele smanjiti obujam svog tijela, posebice nakupine na bokovima, bedrima i trbuhu. Vrlo je djelotvoran jer djeluje na masnoće u potkožnom tkivu, ali i na mišiće. Lipox gel djeluje na način da njegovi sastojci, kofein, theophylin i guarana, u kombinaciji sa zagrijavanjem proizvode temperaturu koja razgrađuje višak masnih nakupina na tijelu. Najbolji rezultati postižu se sa 12-15 tretmana.

 

 

 

BODY FORMER

Putem električnih impulsa izaziva ritmičke kontrakcije u mišićima. Pomaže pri mršavljenju, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče cirkulaciju, te umanjuje celulit. Odgovarajućim pozicioniranjem elektroda također omogućava podizanje grudi i stražnjice, jačanje muskulature i kvalitetnu limfnu drenažu.

 

CJENIK TRETMANA ZA MRŠAVLJENJE