Poklon bonovi

Ukoliko ne znate što pokloniti partneru, prijatelju, najmilijima, curi ili dečku, poslovnom partneru, poklon bon idealan je način darivanja.

Poklon bon može se iskoristiti je u roku od  mjesec dana.

Poklon bon možete osobno uplatiti u našem salonu Palmaris , Trg senjskih uskoka 7.

Iznad 300 kn (39,82 €) omogućujemo dostavu poklon bonova na vašu adresu besplatno.

PRIJEDLOZI ZA POKLON BONOVE

PANDHY´S KLEOPATRIN RITUAL

Orijentalni je ritual čišćenja i maženja vaše kože koji daje baršunasti izgled i sjaj poput svile.

Ritual uključuje:

 • Masažu cijelog tijela Pandhy’s šećernom pastom.
 • Pandhy˙s, peeling tijela s kavom
 • Masku za tijelo od termalnog blata.

Trajanje: 120 min

Cijena: 350,00 kn (46,45 €)

PANDHY’S KRALJEVSKI TRETMAN

Zdrava i lijepa koža lica i tijela ključ je zadovoljstva. Njegovano lice i tijelo učinit će Vas samouvjerenijima i zadovoljnijima. Naša koža je naš najljepši nakit. Dolaskom u kozmetički salon želja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja našeg vrhunskog tretmana.

Pandhy’s kraljevski tretman uključuje:

 • Dubinsku hidrataciju i regeneraciju lica
 • Masažu tijela Pandhy’s šećernom pastom
 • Pandhy’s peeling tijela s kavom
 • Masku za tijelo od termalnog blata
 • Peeling ruku šećernim gelom i kavom
 • Manikuru
 • Masku ruku
 • Lak za nokte.

 Trajanje: 3 sata i 30 min

 Cijena: 700,00 kn (92,91 €)

MASAŽA TOPLIM KAMENJEM (HOT STONE)

Hot Stone masaža ili masaža toplim kamenjem je specijalna vrsta masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje za opuštanje mišića. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Ovo je prvenstveno vrlo ugodna i relaksirajuća vrsta masaže. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukoćenih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sustav.

Kamenje se grije u vodi, najčešće u električnom grijaču sa termostatom, pa se njegova temperatura može mijenjati po volji. Jedinstvena po svojoj tehnici ova masaža omogućava prožimanje termo dinamičkih blagodati vulkanskog kamenja i blagotvornih svojstava eteričnih ulja. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju nakupljene toksične tvari.

Doživljaj počinje masažom cijelog tijela nekim od eteričnih ulja po izboru klijenta, koja imaju drenažno i stimulativno djelovanjePotom slijedi masaža, naizmjenično toplim i hladnim kamenjem, što pogoduje širenju kapilara, potiče cirkulaciju limfe, te također, ima drenažno i detoksikacijsko djelovanje. U mirisnim svijećama osvijetljenoj sobi, uz ambijentalnu glazbu, osjetite potpuni doživljaj spajanja sa Zemljom i njezinom energijom.

Trajanje: 75 min

Cijena: 220,00 kn (29,20 €)

PANDHY'S RELAX MASAŽA TOPLIM ULJIMA

Topla eterična ulja , koja masažom utrljavamo u kožu, preko limfnog sistema čisti tijelo i dušu i svojim nas utjecajem na fizičko, psihičko i emocionalno stanje potpuno opušta i smiruje Harmonična masaža s aromatičnim toplim uljima , gdje se putem dubokih, sporih i progresivnih zahvata, u kojoj terapeut koristi podlaktice i laktove, te putem pasivnog streching-a dovodi do smanjenja napetosti u mišićima, stimulacije krvnog optoka i relaksacije.

Trajanje: 60 min

Cijena: 220,00 kn (29,20 €)

PANDHY’S SWEET HEALING MASAŽA LEĐA

Pandhy’s Sweet Healing masaža leđa je masaža koja ima dubinski učinak na mišiće leđa teih intenzivno prokrvljuje. Zbog svojih snažnih vakuumskih pokreta idealna je za bolna stanja na leđima. Također vrlo dobro pročišćava kožu leđa. Na kraju same masaže stavlja se maska od ljekovitog Pandhy’s Georgikon Blata koje obnavlja mišiće I hrskavicu, te izbacuje nakupljene toksine iz organizma.

Trajanje: 50 min

Cijena: 140,00 kn (18,58 €)