Info kutak

Info kutak – vi pitate mi odgovaramo

Zanima vas nešto, ili niste sigurni da li je taj tretman pravi za vas, pitajte i mi ćemo vas rado savjetovati na mail palmaris@zg.t-com.hr ili brojeve telefona 01 / 6528 618 i 098 800 161.

Zastupstvo

Palmaris je zastupnik za šećernu pastu Pandhy's.

Rezervacija termina:

Pri rezervaciji termina najvažnije je javiti se na vrijeme jer jedino tako možete biti sigurni da ćete dobiti termin koji želite, stoga Vas ljubazno molimo da rezervaciju željenog termina obavite telefonski ili putem interneta nekoliko dana ranije. Ukoliko ste dobili poklon bon, svakako to napomenite kod rezervacije kako bi Vam objasnili eventualne uvjete i pravila vezana uz Vaš posjet.

Kašnjenje

U slučaju kašnjenja Vaš tretman moći ćemo provesti u cijelosti samo ako nam to vrijeme dopusti. Ukoliko su kozmetičarka ili soba rezervirani nakon Vašeg termina, bit ćemo primorani Vaš termin skratiti ili odgoditi. Molimo Vas, uvažite kako zbog kašnjenja ne možemo prilagoditi cijene skraćenom tretmanu.

Opoziv rezervacije

Ukoliko ste spriječeni doći na zakazani termin, molimo Vas, da nam se javite i otkažete najmanje 2 sata unaprijed. Rezervirani tretmani na temelju poklon bona, ukoliko se ne otkažu na vrijeme, smatrat će se iskorištenima. Kasno otkazivanje rezervacije termina obračunavamo 50% vrijednosti rezerviranog tretmana.

Nakit i vrijednosti

Preporučujemo Vam da ako je moguće, svoj nakit i vrijednosti ostavite kod kuće. Za izgubljene stvari ne odgovaramo. Ukoliko i nakit ili vrijednost ponesete sa sobom na tretman, to radite na vlastitu odgovornost te Vas molimo da budete pažljivi i ne zaboravite ih prilikom odlaska.