O nama

Sugar Spa Centar Palmaris

Sugar Spa centar Palmaris jedan je od prvih sugar spa centara u Hrvatskoj. U Palmarisu imate priliku isprobati najinovativnije tretmane tvrtke Pandhy’s koji su trenutno na tržištu, te se baziraju na molekulama čistog medicinskog šećera-glukoze.

Zbog čega medicinski šećer ?

Naime medicinski šećer je  je u svijetu kozmetike prepoznati priznat kao jedan od vodećih sastojaka u službi uljepšavanja i njege kože. Iz razloga što je šećer-glukoza sastavni dio našeg tijela,ono ju  prepoznaje kao svoj prirodni sastojak ,što znači da je propušta  kroz kožu. Glukoza čim uđe pod kožu trenutno regenerira stanice i vraća im vlagu na potpuno prirodan ineškodljiv način.,tako da je idelna u tretmanima regeneracije,hidratacije i liftinga lica. Također zbog svog protuupalnog djelovanja koristimo ju kod   problematičnih  stanja na koži: kod liječenja akni, nečiste kože ,psorijaze i u tretmanima mršavljenja, pri uklanjanju celulita te u depilaciji sa šećernom pastom.

Tretmani sa Pandhys proizvodima,namijenjeni su svima koji se žele uljepšati na učinkovit, ali pri tom na prirodan i zdrav način! Proizvodi Pandhys nisu testirani na životinjama te ne sadrže paraffin i paraben. Posjeduju BIO,ECO,NA TRUE I KOSHER CERTIFIKATE koji garantiraju ispravnost i kvalitetu proizvoda.

Pozivamo Vas da sve Pandhy’s tretmane isprobate u prvom Pandhy’s Sugar Spa Centru u Hrvatskoj!