Pandhy's Sugar Spa tretmani

PEELING CIJELOG TIJELA - sa prirodnom kavom ili soli

Peelingom će Vaša koža postati glatka, prokrvljena, uklonit ćemo mrtve stanice kože, obnoviti i regenerirati kožu, otkloniti umor, osvježiti i opustiti cijelo tijelo.

Trajanje: 20 min
Cijena: 120,00 kn

PANDHY´S KLEOPATRIN RITUAL

Orijentalni je ritual čišćenja i maženja vaše kože koji daje baršunasti izgled i sjaj poput svile. Ritual uključuje masažu cijelog tijela šećernom pastom Pandhy˙s, peeling tijela s kavom  i maskom za tijelo od termalnog blata.

Trajanje: 120 min
Cijena: 350,00 kn

PANDHY´S KRALJEVSKI RITUAL

Zdrava i lijepa koža lica i tijela ključ je zadovoljstva , njegovano lice i tijelo učinit će Vas samouvjerenijima i zadovoljnijima. Dolaskom u kozmetički salon želja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja našeg vrhunskog tretmana.

Kraljkevski tretman uključuje:

  • Dubinsku hidrataciju i regeneraciju lica
  • Masažu tijela šećernom pastom
  • Peeling tijela s kavom
  • Masku za tijelo od termalnog blata
  • Peeling ruku šećernim gelom i kavom
  • Manikuru
  • Masku ruku

Trajanje: 3 sata i 30 min
Cijena: 700,00 kn

NJEGA STOPALA

Odstraniti grubu, zadebljalu kožu na petama, natiske od visokih peta, kurje oči, podrezati i lijepo oblikovati nokte, umasirati u stopala prikladnu kremu

Trajanje: 60 min
Cijena: 120,00 kn

KLASIČNA MANIKURA

Za lijepe i njegovane nokte i ruke je nezaobilazna. Uključuje peeling nokta, oblikovanje i poliranje nokta, lak za nokte,kratka masaža ruku, sa njegujućim uljima i kremama.

Trajanje: 45 min
Cijena: 80,00 kn

PANDHY'S SPA MANIKURA

PANDHY'S SPA manikura je kraljevski tretman za vaše ruke. Uz klasičnu manikuru još uključuje: peeling ruku šećernim gelom i kavom, pakung, lak za nokte  i opuštajuću masažu ruku.


Trajanje: 75 min

Cijena: 150,00 kn