Pandhy's tretmani lica

PANDHY’S SUGAR - OTKRIJTE NOVE DIMENZIJE ŠEĆERA…

Pandhy's tvrtka je poznata  na području depilacije po svojoj iznimno kvalitetnoj šećernoj pasti.Na sajmu kozmetike 2006 godine u Parizu dobila je nagradu H. PIERANTONI za inovaciju .

Kroz godine korištenja ,pokazalo se da je poslije primjene Pandhy's Šećerne paste koža  vrlo nježna i baršunasta.

Vođeni  tim pozitivnim  iskustvom mnogih klijenata diljem svijeta, u Pandhysovom institutu u Budimpešti su napravili proizvode za njegu kože koji se također baziraju na molekulama čistog medicinskog šećera-glukoze( od čega je napravljena i sama šećerna pasta), ali  prilagođene u svrhu njege lica i tijela.

Naime  u svim Pandhy's proizvodima medicinski šećer- glukoza je glavni sastojak koji se pojavljuje u ulozi prijenosnika aktivnih tvari pod kožu. S obzirom da je glukoza sastavni dio našeg tijela ono ju prepoznaje kao nešto potpuno prirodno te ju propušta pod kožu. Glukoza čim uđe pod kožu djeluje regenerirajuće, vraća stanicama energiju i vlagu i to na potpuno prirodan način. Naime glukoza je HIGROSKOPNA što znači da zadržava vlagu. Osim što djeluje poput prave spužve koja sakuplja i daje vlagu našoj koži, zbog pročišćenog medicinskog šećera obnavlja stanice te ju primjenjujemo u posebnim Pandhy's sugar tretmanima.

Pandhy's Sugar tretmani su skupina tretmana koje je osmislio međunarodni tim Pandhy's terapeuta, a koji svojom specifičnom kombinacijom glukoze i pokreta terapeuta djeluju na jaku regeneraciju tkiva. To znači da se potiče mikrocirkulacija i obnavljanje na staničnoj razini. Tretmani također imaju izuzetan drenažni učinak te zbog svojih specifičnih vakuum  pokreta dubinski čiste kožu i ujednačavaju ten, a koži vraćaju tonus i mladolik izgled.

Pandhy's Sugar tretmani namjenjeni su svim dobnim skupinama , za sve tipove kože, te ih koristimo kako u njezi lica tako i u njezi tijela.

Pandhy's kozmetika namijenjena je svima koji žele postići njegovan izgled na potpuno prirodan i zdrav način.  Ne sadrži parafin i paraben te nije testirana na životinjama!

Također posjeduje na Bio, Eco, Na True i Kosher certifikate!

Pozivamo Vas da sve Pandhy's Pro-Age tretmane isprobate u jednom od PRVIH PANDHY'S SUGAR SPA CENTARA U HRVATSKOJ.

 

CJENIK ZA PANDHY'S TRETMANE LICA